PUDDING STROOISEL

€ 14
50

De puddingstrooisel vlaai (ook wel puddinggreumele of kruimelpudding genoemd) is ook weer zo’n heerlijke Limburgse vlaai. Deze vlaai wordt gemaakt met een zachte gistvlaaideegbodem met erop een dikke laag vanille banketbakkers gele room pudding. Op deze laag komt een stevige laag grove roomboterstrooisel. Dit wordt samen gebakken en daardoor krijgen de kruimels een lekkere krokante bijt.

Maak uw keuze:
Wilt u de vlaai gesneden?
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

PUDDING STROOISEL

Allergene stoffen

Gluten Melk Soja Lactose

Melk, Gluten, Lactose, Melk ( inc. Lactose), Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C
Bewaar op kamertemperatuur in een gesloten katoenen, papieren of plastic zak

Bereidingswijze

Deze vlaai gekoeld bewaren. Voor de smaak 1 uur vooraf uit koeling halen.